Holland minőség elérhető áron

Ebben a YEARZ-MARCH Flay bordázott négykerekes bőrönd szettben egy nagy, egy közepes és egy kabin bőrönd található, amelyek belső kialakítása, illetve elrendezése teljesen megegyezik.

YEARZ-MARCH Flay bőrönd szett - dobálásra tervezték

Első ránézésre dizájnelemnek hihetnénk az elöl és hátul, illetve mindkét oldalon lévő bordázatot, viszont ezek főképp azért vannak rajta, hogy segítsék óvni a koffert a külső hatásoktól, beleértve a kíméletlen reptéri dobálásokat is.

Nem gond így az sem, ha véletlenül mi magunk visszük le sétáltatás / tolás / húzás közben a falak, oszlopok vagy tömegközlekedési járművek éleit, hiszen jól védi a szerkezetet ez a masszív bordázott külső kialakítás.

Anyaga polikarbonát, mely egy könnyű, jól kiképezhető és optimálisan formálható anyag, mely kiválóan ellenáll a külső káros hatásoknak. Egy ilyen YEARZ-MARCH Flay bőrönd szettben biztonságosan tudjuk szállítani az egész család holmijait egy-egy utazás során.

Jól szeparált a belső elrendezés

A belső teret szépen kibélelték a gyártók egy igen strapabíró nylonnal, mely több használat után sem veszít eredeti állapotából. A válaszfalon több zsebet, illetve cipzárral zárható rekeszt is találunk, hogy az apróbb holmikat jobban tudjuk elkülöníteni a nagyobb ruháktól. A gumis keresztpántnak köszönhetően még a hosszabb utazások alkalmával sem mozdulnak ki a helyükről a rögzített személyes holmik.

Kényelmes utazás repterek között is

A négy gumis keréknek köszönhetően zökkenőmentes húzást-tolást-sétáltatást tesz lehetővé mindegyik méretű bőrönd. A kerekek teljesen körbeforognak, illetve a kabin bőrönd kivételével mindegyiken van oldalt is fogantyú - a teleszkóp és a felső rugós fogó mellett - így a legtöbb tömegközlekedési eszközön könnyen lehet velük közlekedni.

5 év garancia a YEARZ-MARCH Flay bőrönd szettre

Ez a holland bőrönd szett nemcsak esztétikailag gyönyörködtető, de maga a tudat, hogy a gyártó 5 év garanciát ad rá, igen megnyugtató, ha elérhető áron keresünk megbízható és minőségi bőröndöket az egész családnak.

Ebben a YEARZ-MARCH Flay bordázott négykerekes bőrönd szettben egy nagy, egy közepes és egy kabin bőrönd található, amelyek belső kialakítása, illetve elrendezése teljesen megegyezik.